SERVEIS EMPRESA

NOSTRA ESPECIALITAT: producció i direcció d’actes festius oferint una gran varietat d’opcions que convertiran el vostre acte en un esdeveniment exclussiu únicament per a vosaltres.

Festes empresa-families: Activitats lúdiques, tallers creatius, espectacles d’animació infantil, teatre, speakers…

Organització d’actes d’empresa: Dissenyem un projecte a mida pel vostre esdeveniment en el qual us podem oferir una gran varietat d’opcions adaptades a les vostres necessitats, des d’oferir-vos un lloc ideal per a la vostra celebració fins a dinamitzar tot l’acte amb grups de jazz, góspel, tastets d’òpera, swing, actors caracteritzats i personatges còmics, taller de balls a la carta, rondallaires per adults, speakers…en base la vostra idea dissenyem una proposta exclusiva.

Coaching per a empreses: És una eina que permet ajudar a buscar el camí més eficaç per aconseguir els objectius empresarials reflectint-se en un augment de vendes, motivació personal, desenvolupament d’habilitats directives…es realitzen mitjançant diferents tècniques des del punt de vista lúdic i dinàmic. Tallers de risoteràpia: el sommriure i el bon humor sovint són la petita-gran diferència entre un bon negoci i un mal negoci. La col·laboració, el treball en equip o la creativitat son molt beneficiosos pels equips de treball i es poden desenvolupar durant un taller de risoteràpia, ajudant posteriorment als grups a que es comuniquin de forma més efectiva. Tallers d’assertivitat per a equips de treball: treballem les habilitats socials per l’èxit personal i professional mitjançant dinàmiques de grups lúdiques i artístiques.

Equip tècnic: Posem a la vostra disposició a tot un equip tècnic que us assessorarà de les necessitats tècniques del vostre acte: equips de so, microfonia, pantalles, projectors, il·luminació…

El que ens diferencia és el nostre treball personalitzat, oferint metodologies pròpies que permeten als nostres clients realitzar els seus actes a mida.