QUI SOM

Activa la cultura & La Resiudal SL. som una empresa que neix al 2016 de l’associació de Toni Vila director i creador de la CIA. La Residual i Juani Guirao, directora i creadora d’Activa la Cultura. Amb una trajectoria de 15 anys en el cas de La Residual, companyia  especialitzada en la manipulació de residus de manera creativa i 10 anys d’Activa la cultura, empresa dedicada a la gestió cultural, ens hem unit per poder oferir una proposta d’accions culturals sostenibles, educatives, lúdiques i de qüalitat.

La nostra trajectòria

Toni Vila porta més de 25 anys dedicat a l’educació ambiental creant projectes en diferents àmbits, des de la construcció de joguines amb residus per escoles i mestres a espectacles de gran format. Pioner en realitzar accions lúques al carrer i participant en programes de ràdio i TV sempre des de la vessant de la manipulació dels residus de manera creativa, des de llavors sempre ha estat desenvolupant i creant activitats i espectacles en diferentes àrees.

Juani Guiraogestora cultural, especialitzada en gestió i producció d’espectacles, compte amb una experiència de més de 20 anys dins l’àmbit cultural com a responsable de producció i direcció de projectes de petit i gran format creats a mida. Actualment porta la gestió administrativa i la distribució d’espectacles i activitats d’Activa la cultura & La Residual S.L., formant part de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.

El que ens diferencia és el nostre treball personalitzat, oferint metodologies pròpies que permeten als nostres clients realitzar els seus actes a mida.