QUI SOM – EMPRESA

Activa la Cultura és un projecte de gestió cultural que neix al 2008 amb la finalitat de contribuir en el sector cultural d’una manera responsable i coherent, potenciant la qualitat de les programacions culturals i adaptant-les a les necessitats de cada municipi, barri i/o ciutat amb el propòsit d’arribar a tots els sectors, transmetent la importància i l’impacte social de la cultura i utilitzant-la com a instrument per a sensibilitzar i treballar diverses problemàtiques socials.

Trajectòria

Juani Guirao, gestora cultural i directora d’Activa la cultura, especialitzada en gestió i producció d’espectacles, compte amb una experiència de 17 anys dins l’àmbit cultural com a responsable de producció i direcció de projectes de petit i gran format creats a mida. Entre els nostres col·laboradors, comptem amb els millors prefessionals tant a nivel de programacions culturals i producció d’actes (companyies d’espectacles, músics, actors, personatges mediàtics…) com de jornades per a empreses (terapeutes, narradors, formadors en  PNL i coaching…). Tenim un gran equip de professionals en l’organització i coordianció de projectes culturals que sempre estan disposats a donar el milllor de sí mateixos perque l’acte segui únic per a cada client.

El que ens diferencia és el nostre treball personalitzat, oferint metodologies pròpies que permeten als nostres clients realitzar els seus actes a mida.

Activa la cultura SCP,  forma part de l’Associació de professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, l’APGCC