CIA. LA RESIDUAL, activitats i espectacles de medi ambient

Un projecte d’educació ambiental on treballem la manpulació dels residus de manera creativa, transmetent d’una foma lúdica i educativa l’importància de tenir cura del medi ambient.

Toni Vila, director de La Residual i educador ambiental amb una experiència de més de 25 anys, pioner en el sector, creador del projecte Ecomagina al 1994 on ensenyava a reciclar residus de casa per fer joguines i, després d’estar varis anys impartint tallers de reciclatge treballant per Ajuntaments, Centres educatius i fent formació per a adults, al 2005 s’endinsa en la creació de la companyia La Residual, un projecte d’educació ambiental que promou activitats familiars i espectacles relacionats amb el medi ambient i el reclicatge. Actualment continua treballant en aquest projecte a nivel estatal i creant projectes a mida per empreses i institucions.

Entra en el menú de La Residual i trobaràs totes les propostes que t’oferim: l’Ecojuga, l’Ecoxoc, La cursa dels residus, El Cercavila…i la seva úlitma producció Peixos, el parc lúdic de la Mediterrània!