ESTRENA AL FESTIVAL GREC 2017

 

EL BUIT al GREC 2017

El passat 16 de juliol, la Cia. Impàs-Estampades estrenava (per fí!) el seu espectacle EL BUIT, del que tant us hem parlat aquests últims mesos. L’estrena va ser dins el marc del Festival Grec 2017, a la sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors, i va tenir una acollida espectacular per part de famílies, infants i programadors.

Una de les escenes més divertides i dinàmiques de l’espectacle
QUÈ DIUEN?

<< El buit es un espectáculo valiente que trata al público de tú a tú, sin importarle si tiene cinco o ochenta años. >> (Butaques i Somnis)

Enllaç a la crítica

<< Aquí hi ha una de les principals virtuts de la proposta: no simplificar, “infantilitzar”, la gravetat de les coses. Sinó posar-les a l’abast per a què cadascú pugui trobar el seu significat. La força visual, enèrgica i impactant de les imatges que genera El buit tenen entitat com per permetre aquest joc intel·lectual. >> (Jordi Sora i Domenjó, Escena de la Memòria)

Enllaç a crítica

<< Amb el llenguatge de circ, dansa i elements visuals rudimentaris transporten allà on volen. És una peça de notable ambició >> (Jordi Bordes, Recomana.cat)

Enllaç a crítica

Teaser de EL BUIT

Us volem donar les gràcies per aquesta benvinguda tant càlida! EL BUIT començarà gira a partir del setembre de 2017. Recordeu que el podreu trobar inclòs al Programa.cat (el tercer període de sol·licituds començarà el 8 i finalitzarà el 19 de setembre).

Posted in BLOG.